Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La plaça de La Llotja acollirà una Cursa Infantil Adaptada

La plaça de La Llotja acollirà una Cursa Infantil Adaptada

La competició s’adreça a infants d’entre 2 i 16 anys, amb diversitats funcionals.

01-03-2022

Lleida acollirà una Cursa Infantil Adaptada el pròxim 26 de març a la plaça de La Llotja. La presentació d’aquest esdeveniment esportiu s’ha fet avui, amb la participació del paer en cap, Miquel Pueyo, del regidor d’Esports, Ignasi Amor i de dos de les Mares de la Cursa Adaptada que l’han impulsat, Cristina Polina i Pili Sunyent.

La cita compta, a més, amb el suport d’Aspid, la Diputació de Lleida, Bon Àrea i Alemany, entre altres.

El període d’inscripció comença el 26 de febrer i s’estendrà fins al 13 de març. S’ha previst un total de 50 places, que es cobriran per ordre de registre. La competició s’adreça a infants d’entre 2 i 16 anys, amb diversitats funcionals.

El paer en cap i el regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports han elogiat la iniciativa de les mares i han animat els infants amb diversitat funcional i les seves famílies a sumar-s’hi. Les organitzadores han agraït el suport de l’Ajuntament de Lleida i han destacat la bona resposta de participació que han rebut des del moment que van llançar la convocatòria.

Miquel Pueyo ha recordat que l’Ajuntament de Lleida fa temps que treballa per impulsar l’esport adaptat a la ciutat amb diferents escoles esportives municipals -d'activitat aquàtica i altres organitzades juntament amb l’Associació Esportiva Pibody.

La cursa del 26 de març a Lleida es desenvoluparà a partir de les 11 del matí. Les inscripcions es poden realitzar en l’enllaç: https://linktr.ee/cursainfantiladaptada.


<< Tornar

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614