Esteu aquí: Inici NOTÍCIES La tinent d’alcalde i regidora d’Esports visita el Club Escacs Lleida

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports visita el Club Escacs Lleida

Montse Parra felicita l’equip sub 16, que va quedar 3è en el Campionat de Catalunya d’equips per edats, al seu director tècnic, Joan Gensana, i a l’entrenador, Alejandro Barbero.

07-11-2016

La tinent d'alcalde i regidorda d'Esports, Montse Parra, ha felicitat personalment a Ferran Solé, Guerau Masagué, Guerau Ripoll i Jordi Mir, integrants del Club Escacs Lleida, que van obtenir el cap de setmana passat la medalla de bronze al Campionat de Catalunya.

Parra ha agraït en la seva intervenció la feina feta pels mestres i també la implicació dels pares dels escaquistes, que són qui acompanyen els fills a les diferents competicions i que suposen activitat cada cap de setmana.

El Club Escacs Lleida acull cada divendres els nois i noies que ja saben moure peça i perfeccionen el joc de la mà dels mestres del club: Josep Codina (nivell mitjà) i Alejandro Barbero, Joan Trepat i Adel Oussama (per als alumnes avançats). També s'encarrega de la coordinació de l'escola municipal d'escacs que organitza l'Ajuntament de Lleida i que té 30 nens i nenes inscrits.

El Club Escacs Lleida fundat l’any 1934 promou la pràctica dels escacs, aprofundint també, en tot el vessant teòric i d’estudi que té el joc. En el club s’hi donen cita cada tarda, de 17.30 a 20.00 h, tant nois i noies interessats a començar a jugar, com socis del club amb una llarga experiència en la competició esportiva.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614