Esteu aquí: Inici NOTÍCIES L'AEM presenta 36 equips amb 480 futbolistes per a la temporada 2018-19

L'AEM presenta 36 equips amb 480 futbolistes per a la temporada 2018-19

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha acompanyat al club en aquesta jornada i els ha animat a seguir endavant amb la seva tasca, un exemple de dinamització cívica i cohesió social

17-10-2018

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assistit avui a l'acte oficial de presentació dels 36 equips amb que compta l'AEM per a la temporada 2018-19, a les instal·lacions que el club té al Camí de Marimunt, al Secà de Sant Pere.

Abans d'iniciar l'acte, ha tingut lloc un minut de silenci per la tragèdia a Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca), en solidaritat amb els afectats, al mateix moment que també se'n feia un altre a la plaça Paeria. A continuació, l'AEM ha volgut dedicar un vídeo d'homenatge a Dani Rodrigo i Toni Romero, entrenadors del club ja desapareguts, abans de la sortida a la gespa dels diferents equips.

Durant l'acte, que també ha comptat amb la presència de la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports, Montse Parra, el paer en cap ha animat a tot el col·lectiu del club a seguir endavant amb la tasca que duen a terme d'educació a través de l'esport, que és un exemple de dinamització cívica i cohesió social.

El club, que està presidit per Sergio González, compta actualment amb 36 equips i 480 jugadors i jugadores, que competeixen a les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i debutants inscrits en les diverses categories del futbol base català, a més de l'equip femení que actualment juga a Primera Divisió Nacional, avantsala de la màxima categoria, la Superliga. L'acte també ha comptat amb la presència del regidor Paco Cerdà.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614