Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Les obres dels Camps de gespa de la UE Balàfia i el CF Pardinyes, enllestides

Les obres dels Camps de gespa de la UE Balàfia i el CF Pardinyes, enllestides

Es realitzen fruit del conveni entre els clubs i l’Ajuntament de Lleida, que els concedeix una subvenció plurianual del 100% de les quotes de l’operació financera entre el club i l’enitat bancària

02-03-2017

Les obres dels camps de gespa que s’estan realitzant als camps de l’ UE Balàfia iel CF Pardinyes estan enllestides. Avui s’han supervisat tècnicament els darrers treballs que s’hi estan realitzant. L’alcalde de Lleida i els presidents d’amdós clubs van signar el conveni de col·laboració el passat mes de desembre que establia que l’Ajuntament de Lleida els concedia una subvenció plurianual del 100% de les quotes de l’operació financera entre el club i l’enitat bancària.

Les obres inclouen l’obra civil, la instal·lació del reg i la col·locació de gespa artificial de darrera generació.

La Paeria va adjudicar a l’empresa Mondo aquestes actuacions, que s’afegeixen a les que ja ha dut a terme l’Ajuntament de Lleida als camps de la UE Bordeta i l’AEM del Secà de Sant Pere. En els darrers anys, la Paeria ha col·locat gespa artificial en 11 camps de futbol a la ciutat. El canvi de gespa dels diferents camps de futbol municipal de la ciutat es realitza cíclicament a mesura que la gespa artificial compleix uns 10 anys. Les pròximes actuacions previstes per l’Ajuntament de Lleida seran el camp de gespa artificial de futbol 11 al CE FIF Lleida i el CE Ciutat Jardí.

El Coordinador d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Rafa Carpi, juntament amb l’arquitecta municipal ha visitat aquest matí els treballs que s’estan realitzant als dos camps.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614