Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Les piscines municipals de Lleida aporten 7.846’65 euros per al Mulla’t

Les piscines municipals de Lleida aporten 7.846’65 euros per al Mulla’t

L’Ajuntament destina els diners de la venda d’entrades de la jornada a la Fundació Esclerosi Múltiple

11-07-2016

L’Ajuntament de Lleida ha donat 7.846’65 euros, els diners de la venda d’entrades d’avui a les set piscines municipals, a la Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. La Paeria ha volgut col·laborar amb aquesta iniciativa solidària cedint també espais als recintes de les piscines municipals, perquè els voluntaris del Mulla’t puguin vendre productes de marxandatge, com samarretes, gorres o tovalloles, entre altres productes. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Lleida s’ha tornat a afegir, un any més, a aquesta iniciativa, que enguany ha comptat amb la participació de més d'un centenar de piscines a la província de Lleida i unes 620 piscines a tota Catalunya.

La tinent d’alcalde i regidora de Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, així com el regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, han col·laborat amb la causa solidària, participant en l’acte central d’aquesta iniciativa a Lleida, que ha tingut lloc aquest migdia a la piscina municipal de Raimat.

També hi han estat presents, a més de l’alcaldessa de l’Entitat Municipal Descentralitzada, Eva Horcajada, els regidors Rosa M. Salmerón, M. Ángeles Ribes, José María Córdoba, Josep M. Baiget, Pau Juvillà i Joan Vilella, així com el president de la Fundació Esclerosi Múltiple Lleida, Josep Maria Fornós, i el gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Jordi Cortada, entre altres.

Abans que els participants en l’acte central es llancessin a la piscina per sumar-se a la causa, la Banda de Tambores y Bombos de Raimat han donat el toc d’entrada a l’actuació del grup de ball Báilame, amb Albert Ojeda i Anna Reinals, subcampions del món amateur 2014 i 3ers classificats al Campionat d’Espanya 2015, els quals han fet ballar tothom per entrar en calor abans de la remullada final. Des del 1994, la Fundació Esclerosi Múltiple convida tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de paraula, llençant-se a la piscina i solidaritzant-se amb la lluita contra aquesta malaltia.

Com a cada any, també s’han elaborat diversos elements de marxandatge com tovalloles, bosses, camisetes o gorres, que han estat elaborats per la Casa de Carlota, un estudi de disseny en què treballen creatius amb síndrome de Down i autisme, que s’han posat a la venda a totes les piscines adherides a la iniciativa solidària.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614