Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Les piscines municipals de Lleida inicien la temporada de bany el pròxim dissabte

Les piscines municipals de Lleida inicien la temporada de bany el pròxim dissabte

Les primeres a obrir seran les de Cappont, Balàfia, Pardinyes i la Bordeta, mentre que el 22 de juny ho faran les del Secà de Sant Pere, Magraners i Gardeny.

10-06-2019

La temporada de bany arriba a Lleida amb l’obertura de les piscines municipals. L’Ajuntament obrirà el pròxim dissabte, 15 de juny, els recintes dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes i la Bordeta. La setmana següent, el 22 de juny, ho farà a les piscines del Secà de Sant Pere, de Magraners i de Gardeny.

L’horari de totes les instal·lacions serà de les 11 del matí a dos quarts de 8 del vespre, tots els dies de la setmana. La data de finalització de la temporada de bany està prevista pel 8 de setembre, malgrat que també dependrà de les condicions meteorològiques.

Els preus de les piscines municipals gestionades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida es mantenen respecte a anys anteriors. L’entrada individual és de 3,30 € i l’abonament de temporada, 65 €. Hi ha abonaments de 5 passes, que valen 10 €; altres de 10 entrades, que costen 18 €, i un tercer model de 20, amb un preu de 28,5 €.

Les famílies nombroses i monoparentals també gaudiran d'una bonificació del 10%, tant en l'abonament de temporada com en els abonaments de 5, 10 i 20 entrades.

En situacions de dificultat social i, especialment, de les derivades de l'atur, es podran aplicar bonificacions específiques determinades pels professionals dels Serveis Socials d'Atenció Primària de l'Ajuntament.

L’entrada és gratuïta per als menors de 3 anys, per als majors de 65 anys (mitjançant l'exhibició del DNI), per les persones amb alguna discapacitat (33% amb acreditació) i pels jubilats (mitjançant document acreditatiu). Els abonaments es poden comprar a les instal·lacions de totes les piscines municipals.

Al següent enllaç trobareu tota la informació relativa a les piscines municipals: https://tramits.paeria.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=585

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614