Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lleida acull aquest cap de setmana la fase prèvia de la 6ª edició Copa ATLAS Energia de futbol base.

Lleida acull aquest cap de setmana la fase prèvia de la 6ª edició Copa ATLAS Energia de futbol base.

TIndrà lloc els dies 18 i 19 de febrer al camp municipal Ramon Farrús amb la participació de 60 equips i 360 jugadors.

17-02-2023

La fase prèvia de la 6a edició de la Copa ATLAS Energia de futbol base- 32è Torneig Benjamí Atlètic Segre tindrà lloc al camp Municipal Ramon Farrús els dies 18 i 19 de febrer. El primer dia es jugaran els partits de la categoria benjamí i el segon serà el torn dels alevins. Hi participaran un total de 60 equips i 360 jugadors.

 

La competició, organitzada per l’Atlètic Segre, l’Atlètic Lleida i ATLAS Energia, comptarà amb dues fases: primer es jugarà la fase prèvia del torneig amb un total de sis grups que s'enfrontaran entre ells, on passarà el primer de cada grup. Posteriorment, es disputarà la fase final el dia 3 de juny. En la fase final es preveu la participació d’equips com el FC Barcelona, el València, l’Espanyol o el Saragossa.

 

El regidor Ignasi Amor ha assistit a la roda de premsa de la presentació de la 6ª edició de la Copa ATLAS Energia, juntament amb David Romaní, president de l'Atlètic Segre, Jordi Verdú, diputat de la Diputació de Lleida, Néstor Gutiérrez, conseller delegat Atlas Energia i Xavier Batalla, president de l'Atlètic Lleida.

 

La Paeria dona suport al torneig “per fomentar l'esport base i oferir als nens i nenes una oportunitat única”, ha explicat el regidor Ignasi Amor. “La Copa ATLAS ajudarà a promoure la imatge de la ciutat de Lleida, ja que hi haurà un gran flux de visitants”, ha afegit. Tall de veu regidor Ignasi Amor

 

En la presentació de la Copa ATLAS  s’ha remarcat que l’objectiu per a futures edicions és internacionalitzar el projecte.

Tots els partits que es disputaran en la fase prèvia seran televisats per Lleida TV.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614