Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lleida acull la 39a edició de la Lliga Catalana de Bàsquet d’equips de l’ACB

Lleida acull la 39a edició de la Lliga Catalana de Bàsquet d’equips de l’ACB

Tindrà lloc durant tot el cap de setmana al Pavelló Barris Nord.

06-09-2018

Ajuntament de Lleida

Ajuntament de Lleida

Lleida acull aquest cap de setmana la 39a edició de la Lliga Catalana de Bàsquet d’equips de l’ACB, que tindrà lloc al Pavelló Barris Nord. La lliga dels equips de l’ACB tornarà a disputar-se a la ciutat de Lleida després de 15 anys, gràcies a l’organització de la Paeria i la Federació Catalana de Bàsquetbol.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, ha participat avui en l’acte de presentació del certamen, juntament amb el President de la Federació Catalana de Bàsquetbol, Joan Fa, el President de la Federació Territorial de Basquet de Lleida, Ferran Aril, el delegat territorial de l’esport a Lleida, Joan Segura, i el president del Força Lleida, Fèlix González. També hi ha assistit el regidor Paco Cerdà. Durant la seva intervenció, Montse Parra ha destacat el treball conjunt entre les diverses administracions per portar a Lleida grans esdeveniments esportius

Una de les novetats de la competició és que, després d’alguns anys, el certamen torna a tenir el format clàssic amb quatre equips i semifinals i finals.

Dissabte 8 de setembre a les 18h es jugarà la primera semifinal entre el MoraBanc Andorra i el Divina Seguros Joventut, mentre que el segon partit de semifinals arribarà a les 20h, amb el protagonisme del Barça Lassa i el Baxi Manresa. La final està prevista pel diumenge 9 de setembre a les 20h. Tots els partits s'emetran en directe per Esport3.

Els abonaments es poden adquirir al web http://flleida.cat/ o bé presencialment a les oficines del Força Lleida, ubicades al Pavelló Barris Nord. El preu és de 15 euros.

D’altra banda, també es podrà gaudir al barris Nord de la Lliga Catalana LEB Or amb la celebració del partit que enfrontarà el Força Lleida i el Barça Lassa, que tindrà lloc diumenge a les 17:30 hores.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614