Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lleida acull la sortida de la 19ª etapa de la Vuelta

Lleida acull la sortida de la 19ª etapa de la Vuelta

Els ciclistes han realitzat un recorregut neutralitzat pel centre de la ciutat abans d’iniciar la ruta cap a Andorra. La sortida ha comptat amb la presència del pilot lleidatà Marc Màrquez.

17-09-2018

Hermínia Sirvent

Hermínia Sirvent

Lleida ha acollit avui la sortida de la 19ª etapa de la Vuelta, que ha finalitzat a Andorra. La sortida ha tingut lloc als volts de les 13h de la tarda des de l’aparcament de Barris Nord i des d’aquest punt, els ciclistes han realitzat un recorregut neutralitzat pel centre de la ciutat. La sortida oficial de l’etapa s’ha produït a la C-12.

Nombrosos lleidatans i lleidatanes han seguit el pas de la Vuelta per Lleida, que ahir va arribar a Lleida en un final d’etapa que va guanyar el ciclista belga Jelle Wallays.

A la sortida de la Vuelta hi han assistit els tinents d’alcalde Rafel Peris, Montse Parra, Joan Gómez i els regidors Joan Queralt, Ángeles Ribes, Daniel Rubio i Joan Vilella.  La celebració de les dues etapes a Lleida ha generat un moviment de prop de 3.000 persones i un impacte econòmic directe al voltant dels 500.000 euros.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614