Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lleida camina per lluitar contra la diabetis

Lleida camina per lluitar contra la diabetis

El paer en cap, Fèlix Larrosa, participa en la caminada de l’Associació de Diabètics de Catalunya-Lleida, l’Associació de Veïns i Dona Balàfia. L'Anellem Lleida arriba enguany a la seva dotzena edició.

13-11-2018

El paer en cap, Fèlix Larrosa, juntament amb uns dos-cents lleidatans i lleidatanes, ha participat aquest matí en la dotzena edició de la caminada ‘Anellem Lleida’, que ha organitzat l’Associació de Diabètics de Catalunya-Lleida, l’AAVV de Balàfia i Dona Balàfia.

Abans de donar-se la sortida, que s’ha fet de davant del Centre Cívic de Balàfia, i previ a uns minuts d’escalfament a base de zumba, el president de l’Associació de Diabètics de Catalunya-Lleida, Francesc Fernández, i el president de l’Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró, han explicat les característiques de la caminada i han tingut un record pels companys recentment traspassat.

Els participants han pogut triar entre dos circuits, de 5 i 10 km. Ambdós han transitat per la rambla Corregidor Escofet, fins a arribar la part final de Pardinyes, on s’han dividit. El circuit curt s’ha dirigit cap a la plaça Font i Quer i girar en arribar a l’entrada de la Mitjana, per adreçar-se fins al CAP de Balàfia i retornar al punt de partida. El circuit llarg ha fet una circumval·lació a la ciutat, que l’ha dut resseguin el marge del Segre fins al carrer Cardenal Cisneros, l’avinguda Onze de Setembre i l’Arnau de Vilanova, per acabar de tancar l’anella del recorregut retornant al Centre Cívic de Balàfia.

Els participants d’aquesta caminada solidària, que dedica els fons a la lluita contra la diabetis han pogut gaudir d’un esmorzar en finalitzar el recorregut i han entrat en el sorteig de regals.

A més de l’alcalde, també ha estat present en l’acte de sortida de la caminada el regidor i diputat provincial Paco Cerdà.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614