Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lleida es mobilitza contra el càncer amb la caminada ‘AECC en marxa’

Lleida es mobilitza contra el càncer amb la caminada ‘AECC en marxa’

La tinent d’alcalde Montse Parra ha participat en aquesta activitat que s’ha desenvolupat sobre un recorregut de 10 kilòmetres i ha transitat, entre altres punts, per l’ermita de Grenyana.

26-09-2018

L’Associació Espanyola contra el Càncer de Lleida ha organitzat aquest matí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la sisena edició de la caminada popular ‘AECC en marxa’, amb la qual es vol donar suport a la lluita contra aquesta malaltia. Els lleidatans i lleidatanes, entre els quals hi havia la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, i els regidors Toni Postius i Dolors López, s’han mobilitzat massivament i han sortit al carrer per participar-hi i fer costat a la junta lleidatana de l’entitat, que presideix Eduardo Serrano.

El punt de trobada i de sortida ha estat la passarel·la dels Camps Elisis. El recorregut, de 10 kilòmetres aproximadament, ha transitat per trams urbans i també pel camí de Grenyana fins a l’ermita d’aquesta partida de l’Horta, on hi ha hagut un avituallament.

Amb aquesta caminada, des de l’AECC Catalunya Contra el Càncer de Lleida es vol fomentar la pràctica de l’activitat física i un estil de vida saludable. L’activitat també ha servit per recaptar fons per donar continuïtat a les prestacions i serveis que desenvolupa l’AECC de forma gratuïta a tot el territori. Un dels principals pilars de l’AECC és conscienciar sobre els hàbits de prevenció.

Al marge de la de Lleida, la campanya ‘AECC en marxa’ contempla altres caminades a Vielha, Tremp, La Pobla de Segur, Cervera, Alcarràs, La Seu d’Urgell i El Pont de Suert.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614