Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Lleida surt al carrer per unir-se a la lluita contra el càncer de mama

Lleida surt al carrer per unir-se a la lluita contra el càncer de mama

La cita esportiva i solidària, que organitza el GoGoGo Runners Club amb el suport de la Paeria, aplega 1.450 participants. La tinent d’alcalde Montse Parra dona el tret de sortida a la cursa i lliura els trofeus als guanyadors

13-03-2017

Lleida ha sortit de nou al carrer per solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer de mama amb la cinquena edició de la Cursa de la Dona Nayox. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha estat encarregada de donar el tret de sortida als 1.450 participants, que s’han donat cita a la canalització del Segre, per recórrer el circuit totalment urbà, de 5,6 km, marcat pels organitzadors del club esportiu GoGoGo Runners, que compten amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.

L’èxit ha estat total en organització i nombre participants, ja que s’ha superat la xifra de les anteriors edicions. El 2016 hi va haver 1.300 inscrits i el 2015, 1.100.

Els beneficis obtinguts per les inscripcions de la cursa (11 euros per la categoria sènior i 3 per les curses infantils) es destinaran a la Beca Marta Santamaria, per a la investigació i la detecció precoç del càncer de mama, a través de l’Institut de Recerca Biomèdica.

Enguany els ‘runners’ han sortit de la canalització del riu Segre a les 11 hores, i han seguit direcció del Liceu Escolar fins a arribar a l’Avinguda Madrid. Tot seguit han continuat per l’Avinguda del Segre i els carrers Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Corregidor Escofet i Avinguda Tortosa, on els corredors han trobat un espai d’avituallament amb menjar i beguda. L’últim tram del recorregut ha girat cap a les Comportes de Pardinyes, pel camí de Grenyana, per enllaçar de nou a la Canalització del riu i retornar al punt de sortida.

Com a serveis complementaris de la cursa, l’organització ha facilitat als participants un espai de guardar-hi la roba i el servei SMS per trametre els resultats de la carrera als corredors. Per altra banda, durant la jornada també s’han celebrat altres activitats paral·leles per als participants, com sessions de zumba, que han anat a càrrec de la monitora Silvia Cabanillas.

Ahir dissabte, per escalfar motors de la cursa del diumenge, van tenir lloc les curses infantils en les categories P3-P5, Pre-benjamí, Benjamí i Aleví, Carreres d’una distància reduïda inferior a 600 metres de recorregut.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614