Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Més d’un miler inscrits a la Rodi Mitja Lleida d’aquest diumenge

Més d’un miler inscrits a la Rodi Mitja Lleida d’aquest diumenge

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha assenyalat que la ciutat permet un nivell de curses òptim i ha destacat les 26 edicions del Mitja Marató així com la partició d’atletes de renom, com l’olímpic Jesús Ángel García Bragado

14-11-2018

La Rodi Mitja Lleida d’aquest diumenge compta ja amb la inscripció de més de mil corredors. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha participat en la presentació de la 26a edició de la cursa Rodi Mitja Marató Lleida, Memorial Juanjo Garra, que s’ha fet al gimnàs EKKE. Peris ha posat en relleu que la iniciativa ja sumi 26 edicions i que compti amb la presència d’atletes de renom com Jesús Ángel García Bragado, l’atleta espanyol amb més participacions als Jocs Olímpics. Peris ha assenyalat també l’activitat esportiva que cada cap de setmana es desenvolupa a la ciutat i ha afirmat que Lleida permet un nivell de curses òptim.

La cita esportiva començarà amb la cursa popular de 5 km, que patrocina Drs. Pedrol-Marial. La sortida serà a les 09.30 h. Una hora més tard, a les 10.30 h, es donarà la sortia a la Rodi Mitja Marató, de 21 km, patrocinada per Rodi Motor Services. El recorregut passa tot per trama urbà. L’organització espera arribar als 1.700 participants entre les dues cures.

Dissabte al matí es faran les curses infantils al pati de l’Escola Pràctiques 2, davant del gimnàs Ekke, patrocinades per Caixabank. Es preveu la participació de 500 nens/es.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614