Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Més de 1.500 persones participen en les Supercurses de la Mitjana

Més de 1.500 persones participen en les Supercurses de la Mitjana

Aquestes curses familiars són la primera vegada que s’organitzen a Lleida i combinen la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidària. El paer en cap, Àngel Ros, i el regidor de Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, saluden els assistents, que han vist desbordades totes les previsions inicials.

26-09-2016

Més de 1.500 persones han participat aquest matí en les Supercurses by the Family Run, una activitat nova a la nostra ciutat que permet gaudir a tota la família d’unes curses on es promou la pràctica esportiva en família, crea hàbits saludables des de ben petits, enforteix el vincle familiar a través de l’esport i promou la inclusió social, facilitant que els infants i adults, amb qualsevol disfuncionalitat puguin corre al costat dels que més s’estimen.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, han assistit a les curses que s’han celebrat a la Mitjana al llarg de tot el matí i que s’han emmarcat dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de Lleida.

Les Supercurses, una activitat organitzada per Kaptiva Sports, amb la col·laboració de La Paeria i el Club Super 3, s’organitzen per primera vegada fora de Barcelona. Fins ara, la ciutat comtal n’havia organitzat tres edicions i ara han decidit descentralitzar la iniciativa i dur-la a Lleida i Girona, on està prevista pel mes d’octubre.

Un cop acabades les curses s’han dut a terme una sèrie d’activitats i tallers accessibles a tothom, que han comptat amb la col·laboració d’Afanoc i Down Lleida, entre altres.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614