Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Obre Cucalòcum Primavera, el gran parc lúdic de Lleida per Setmana Santa

Obre Cucalòcum Primavera, el gran parc lúdic de Lleida per Setmana Santa

El saló té lloc al Pavelló 3 de Fira de Lleida amb una vintena d’activitats esportives, de lleure i de sensibilització.

24-04-2019

La 12a edició del Cucalòcum Primavera ha obert les portes avui dilluns i romandrà en activitat fins al 18 d’abril, al Pavelló 3 de Fira de Lleida, amb una vintena de propostes lúdico-esportives, des d’activitats físiques, esportives i de lleure a treballs manuals i accions de sensibilització.

Cucalòcum Primavera es planteja com un espai de diversió i exercici físic per als infants d’1 a 12 anys durant les vacances escolars de Setmana Santa i com una activitat per afavorir la conciliació familiar i laboral, sense renunciar a propostes de formació i de sensibilització.

Entre les activitats esportives i de caire físic que es desenvolupen dins del parc, podem citar l’hoquei, el minitennis, l’handbol, el futbol, el bàsquet, l’inflable, els llits elàstics, el giravolt, el carrussel, el circuit de psicomotricitat i el parc d’aventures.

Els infants també poden gaudir de malabars; jocs de circ i tradicionals; tallers de treballs manuals, de petits científics (de l’Associació Espanyola contra el Càncer) i de castells (amb els Castellers de Lleida). També poden participar en el concurs de dibuix, que organitza l’Associació Espanyola contra el Càncer. I per als més menuts, hi ha l’espai de la ludoteca destinada als nens i les nenes d’1 a 3 anys.

L’horari del saló va de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. El preu de l’entrada és de 2 € (adult) i de 3 € (infantil).

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614