Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Óscar Linares guanya la Volta a Lleida

Óscar Linares guanya la Volta a Lleida

La regularitat del corredor del Gomur al llarg de les tres etapes li permeten aconseguir el triomf final, malgrat haver enregistrat el mateix temps que el segon classificat. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, anuncia una cursa amb més etapes i més recorregut pel territori lleidatà en la pròxima edició.

26-09-2016

Óscar Linares, del Goumar Liébana, s’ha proclamat guanyador de la Volta Ciclista a Lleida en la darrera etapa de la cursa, que ha finalitzat en la plaça de la Sardana de la Seu Vella, on s’ha arribat per la Pujada del carrer Cavallers.

El guanyador de l’etapa ha estat Elías Daniel Tello, del Kuota, que ha aixecat els braços en creuar la meta, convençut que s’emportaria també el mallot de líder, una eufòria que li ha fet perdre unes dècimes de segon decisives, ja que no ha aconseguit distanciar-se el segon necessari per distanciar-se de Linares. Ambdós han acabat amb el mateix temps en la classificació general, però la regularitat del conjunt de la ronda ciclista, marcada pel puntòmetre, ha donat la victòria definitiva a Linares.

En finalitzar la cursa, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que ha assistit al lliurament de trofeus, ha fet una valoració positiva d’aquesta 59a edició de la Volta Ciclista a Lleida, que aspira a aconseguir fer-se un lloc en el calendari internacional.

El paer en cap ha anunciat contactes positius amb alcaldes d’altres ajuntaments del territori per implicar-los en l’organització de la pròxima edició i poder ampliar el nombre d’etapes i recorregut de la Volta. Aquesta vegada no havia estat possible per l’eventualitat de les obres en alguns trams de carretera per on es volia dissenyar les etapes.

L’alcalde Ros confia que el fet de tenir un recorregut amb ports com el Cantó o la Bonaigua, que ja figuren en el recorregut d’altres proves nacionals i internacionals, popularitzarà encara més la Volta a Lleida. “Això i la Pujada a la Seu pel Carrer Cavallers han de convertir la ronda lleidatana en un clàssic d’aquest esport”, segons el paer en cap.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614