Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Podi del Club Escacs Lleida al Campionat de Catalunya per edats

Podi del Club Escacs Lleida al Campionat de Catalunya per edats

Vinyet Palau, Guerau Masagué i Ferran Solé obtenen el guardó de millor equip. Palau es proclama subcampiona femenina i Guerau Masagué, segon millor classificat, en la categoria Sub 16.

24-04-2019

Una representació d’11 jugadors i jugadores del Club Escacs Lleida han participat en el Campionat de Catalunya d’Escacs per edats, que ha tingut lloc a Vilaseca durant tota la setmana. Una competició amb més 450 inscripcions i amb un gran nivell de competició.

Roger Domènech, Martí Huguet, Ian Massot, Guerau Benseny, Daniel Sastre, Vinyet Palau, Guerau Masagué, Jordi Mir, Arnau Domènech i l’FM Ferran Solé han estat acompanyats en aquesta aventura pels delegats Joan Trepat, Oussama Adel, Edgar Solé i el MC Josep Codina, un clàssic amb més de 20 anys d’experiència en aquest tipus de competicions. En aquesta ocasió s’han unit a la representació del CE Lleida els jugadors Guillem Visa (CE Ivars), Lluís Porta (CE Ponts) i una joveníssima Cheryl Wangpan (CE Alcoletge).

Cal destacar el 6è lloc assolit per Roger Domènech (sub 10), amb 7 punts de 9; el subcampionat femení de Vinyet Palau (sub. 16), amb 6 punts de 9, i el meritori 10è lloc d’MF Ferran Solé (sub 18), amb 5,5 punts. Per la seva part, Guerau Masagué (sub 16) ha assolit la segona posició de la seva categoria, amb 7 punts de 9, just mig punt per sota del campió.

El triplet format per Vinyet Palau, Guerau Masagué i Ferran Solé van erigir-se campions del ‘Memorial Jordi Puig’, amb 24 punts per l’equip del Club Escacs Lleida.

Els delegats són jugadors en actiu del primer equip del CE Lleida, actualment a la primera divisió. Els jugadors de la base van iniciar-se en aquest joc a través de l’Escola Municipal d’Escacs i formen part actualment del Club Escacs Lleida, el més antic de la ciutat, amb seu al carrer el Nord, núm.32 i que obre cada divendres per socis, aficionats i apassionats dels escacs.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614