Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Presentació de la Final a 4 de la Copa CERS

Presentació de la Final a 4 de la Copa CERS

Es disputarà a Lleida els dies 28 i 29 d'abril al Pavelló Onze de Setembre

17-04-2018

Lleida serà el centre d’atenció de l’hoquei europeu el cap de setmana del 28 i 29 d’abril amb la celebració de la Copa Cers d’hoquei patins. El paer en cap, Àngel Ros, ha presentat la Final Four de la Copa Cers amb el president del Lleida Llista Blava, Enric Duch, i el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Albert Farràs, que és el primer cop que té lloc a la ciutat i a la qual opta l’ICG Software Lleida. L’alcalde ha assegurat que és un orgull acollir aquest esdeveniment esportiu de gran nivell i ha celebrat que l’equip lleidatà estigui entre els semifinalistes. Ros ha posat el Lleida Llista d’exemple de club ben gestionat, econòmicament i esportiva, i amb projecte de club. L’alcalde ha posat en relleu que, com a la Supercopa de Catalunya, l’esport base tindrà especial protagonisme i la base del Lleida Llista tindrà l’entrada gratuïta.

L’alcalde ha agraït la implicació del Lleida Llista i de la Federació en l’organització de la Final 4 i ha destacat també el cartell de l’esdeveniment, obra de Juanjo Melgar, qui ha estat present a la presentació. Melgar ha comentatque ha intentat plasmar en aquest xoc de l’estic i la pilota la rapidesa del joc de l’hoquei.

El president del Lleida Llista Blava ha assenyalat que és un “somni” que es jugui aquesta competició a la ciutat i amb presència de l’equip lleidatà. Duch espera que sigui un èxit de públic i espectacle i ha explicat que lluitaran pel títol dos equips catalans, el Llista i el CV Voltegrà, el Barcelos portuguès i el Breganze italià. Les semifinals es jugarà el dissabte dia 28: a les 18.30 h Voltegrà i OC Barcelos i a les 21 h ICG Software Lleida i Hockey Breganze. La final es disputarà diumenge, a les 18 h.

Els preus de les entrades són 10 euros per als partits de semifinals i 15 euros per a la final. Els nens i les nenes de la base del Llista tindran l’entrada gratuïta. Duch ha comentat que s’han definit preus assequibles perquè tothom qui ho desitgi pugui gaudir d’aquesta cita. Els clubs tenen reservades per 372 entrades (un 40%) que s’alliberaran a partir del dia 20 i sortiran a la venda. El president del club ha remarcat la professionalitat en l’assessorament i l’organització dels tècnics municipals i ha agraït el suport rebut.

Des de la Federació, Farrà ha posat en relleu els suport de la Paeria en aquest esport, que ajuda a promocionar amb accions com aquesta.

Els tinents d’alcalde Rafael Peris i Montse Parra també han estat presents en la presentació. Peris ha incidit en l’aposta estratègica de Lleida per acollir esdeveniments d’alt nivell que generen activitat a la ciutat. La unió de sinergies genera atractiu a la ciutat, ha dit, i un impacte positiu en l’àmbit econòmic, social i esportiu. Igualment, Parra ha posat l’accent en el treball fet fins ara que està donant els seus fruits i que permet promoure esdeveniments d’aquest tipus, alhora que tenir una base esportiva molt important, on es treballa també l’educació, la salut, el lleure, els valors, etc.

La Copa Cers és la competició esportiva d’hoquei patins de més alt nivell que es juga a Europa. Iniciada l'any 1981, va ser la tercera competició europea en importància fins a la remodelació de competicions de l'any 1997, quan es van fusionar la Copa d'Europa i Recopa, convertint-se així la Copa de la CERS en la segona competició europea. A partir de la temporada 2007/08 es va introduir el sistema de fase final a quatre, altrament conegut com a final four.

 

28 Abril Semifinals

18.30h CP Voltregà - Barcelos

21.00h ICG Software Lleida - Breganze

29 Abril Final a les 18h.

El preu de les entrades serà de 10 euros cadascuna de les dues semifinals (després de la primera semifinal, tots els aficionats hauran de sortir del pavelló), i de 15 euros la final.

Les entrades es podran comprar a les oficines del Lleida Llista Blava a partir del dia 20 d'abril.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614