Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Proclamen a les primeres campiones d’Europa de Grups Xou de patinatge artístic.

Proclamen a les primeres campiones d’Europa de Grups Xou de patinatge artístic.

Arrenca la competició al Barris Nord amb la cerimònia oficial d’obertura d’un torneig que aplega un miler de patinadors i patinadores.

10-08-2021

El Pavelló Municipal Barris Nord acull aquest cap de setmana un miler de patinadors i patinadores que competeixen en el Campionat d'Europa de Grups Xou de patinatge artístic, que es disputa en les categories cadet, júnior i sènior.

Esportistes de sis països (Espanya, França, Alemanya, Estònia, Itàlia i Portugal) lluiten durant dos dies en les diverses modalitats de Xou i Precisió. Tots ells s’agrupen en 63 equips, 14 d’ells de 9 clubs catalans, en les categories de Quartet Cadet, Júnior de Precisió, Grups Júnior, Grups Petits, Quartet Júnior, Quartet Sènior, Sènior de Precisió i Grups Grans.

Aquesta tarda s’ha celebrat la cerimònia oficial del campionat amb la desfilada de banderes dels països participants, mentre les autoritats esportives i administratives, així com els jutges de la competició, formaven a la pista del pavelló municipal.

A l’acte han assistit el regidor d’Esports de la Paeria, Ignasi Amor, els tinents d’alcalde Montse Pifarré i Paco Cerdà, i els regidors i regidores David Melé, Jackson Quiñónez, Ángeles Ribes i Maria Burrel, els quals han presenciat algunes de les actuacions en les categories de Grups Junior i Petits, les primeres a entrar en competició.

Servei d'Esports

Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614