Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Quart torn d’Esportmania

Quart torn d’Esportmania

L’alcaldessa accidental, Montse Mínguez, ha visitat l’activitat de piragüisme que han fet els nois i les noies de les estades a Pardinyes, que també són unes estades d’inclusió amb la participació de l’associació Píbody, amb infants amb necessitats educatives especials.

24-08-2016

Ajuntament de Lleida

Ajuntament de Lleida

El programa municipal Esportmania arriba a l’últim torn d’aquest estiu amb els nois i les noies que participen en les estades de Bordeta, Cappont i Pardinyes. L’alcaldessa accidental, Montse Mínguez, ha visitat aquest migdia els participants de les de Pardinyes, que feien piragüisme prop de les comportes del riu Segre. Mínguez ha explicat que uns 1.250 nens i nens han gaudit aquest estiu amb Esportmania, en els quatre torns quinzenals organitzats al juliol i a l’agost als barris de Balàfia, Secà, Gardeny, Bordeta i Pardinyes. Bàsquet, tir amb arc, piscina, piragüisme, BTT, curses... són algunes de les propostes que s’han ofert als diferents torns.

Mínguez ha recordat que l’associació esportiva Píbody comparteix els espais i les activitats d’Esportmania a Pardinyes, fent que siguin unes estades d'inclusió. L’entitat treballa amb nens i nenes i adolescents que tenen necessitats educatives especials, per millorar les seves capacitats individuals i vetllar per la seva inclusió.

 

piragismepardinyes.jpg


El Servei d’Esports de la Paeria fa 36 anys que organitza el programa d’estiu Esportmania, amb activitats esportives, aquàtiques i de lleure, als diferents barris de la ciutat. S’ha de destacar que enguany ha incorporat l’activitat “Avui ens visita”, que ha comptat amb la col·laboració del club Balàfia Vòlei, del club Biketrial Pardinyes, el CE Artquàtic, dels reconeguts atletes Jackson Quiñónez i Ivan Espílez, del club Inef Lleida, de la patinadora internacional Mònica Gimeno, del club Tir amb arc Lleida i del Llista Blava. També han visitat les diferents estades el grup de l’oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra per ensenyar-los a tenir cura amb tota la informació que pengen a les xarxes socials.

piragismepardinyes2.jpg

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614