Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Recepció a la Paeria al doble medallista a Rio, Saúl Craviotto

Recepció a la Paeria al doble medallista a Rio, Saúl Craviotto

El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat de la Corporació Municipal, presidirà demà l'acte de reconeixement al piragüista lleidatà, per les dues medalles olímpiques als Jocs de Rio, en què també s’han convidat la resta d’olímpics lleidatans i les autoritats locals. La celebració començarà al Centre Municipal de Piragüisme Saúl Craviotto i es continuarà al balcó i al Saló de Sessions de l’Ajuntament, fent el desplaçament amb el bus descobert de la ciutat

24-08-2016

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, presidirà aquest dijous al Balcó i al Saló de Sessions de la Paeria l'acte d'homenatge de la ciutat de Lleida al palista lleidatà Saúl Craviotto, guanyador de quatre medalles olímpiques, les dues últimes aconseguides als Jocs de Rio en la categoria K2 200 amb Cristian Toro (or) i en K-1 200 (bronze). En el mateix acte han estat convidats la resta d'olímpics lleidatans.

La celebració amb la família del piragüisme lleidatà començarà a les 19 h al Centre Municipal de Piragüisme Saúl Craviotto on el doble medallista a Rio saludarà els lleidatans i les lleidatanes i els aficionats a l’esport que s’hi hagin aplegat. Després, Craviotto es desplaçarà a la Paeria amb el bus descobert de la ciutat. Un cop a l’Ajuntament, el rebran les autoritats locals per sortir al balcó de la Paeria i dirigir unes paraules als assistents. El reconeixement continuarà al Saló de Sessions, on l’alcalde Ros, en nom de la ciutat, felicitarà Craviotto i els olímpics de Lleida.

19 h. la família del piragüisme lleidatà rebrà Saúl Craviotto al Centre Municipal de Piragüisme que porta el seu nom.

19.30 h. Desplaçament fins a la Paeria amb el bus descobert.

20 h. Recepció a la Paeria de les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde, À.Ros.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614