Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Recepció a la Paeria al Lleida Llista, guanyador de la WS Europe Cup d' hoquei patins

Recepció a la Paeria al Lleida Llista, guanyador de la WS Europe Cup d' hoquei patins

Els jugadors de l’equip lleidatà arribaran a l’Ajuntament de Lleida en finalitzar una rua que recorrerà la ciutat des del Pavelló Onze de Setembre, Ricard Viñes, Rambla d’ Aragó i Avda. de Blondel

30-04-2019

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, presidirà aquest dijous 2 de maig a les vuit de la tarda la recepció institucional als jugadors del Lleida Llista Blava, que aquest cap de setmana han revalidat el títol internacional de la WS Europe Cup d’hoquei (Final a quatre europea d’ hoquei patins), celebrada al Pavelló Onze de Setembre de Lleida. A la recepció hi assistiran el president del Lleida Llista, Enrich Duch, l’equip tècnic encapçalat per l’entrenador, Albert Folguera, i els jugadors.

La formació lleidatana va guanyar el màxim títol europeu d’hoquei aquest diumenge en vèncer a la final al Hockey Sarzana per 6-3, un any després de guanyar, també a Lleida, al OC Barcelos. És la segona vegada consecutiva que Lleida acull una gran cita internacional d’hoquei, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida i el Club Lleida Llista; i que l’històric club lleidatà guanya la competició.

L’Ajuntament de Lleida anima la ciutadania a rebre els jugadors i l’equip tècnic del club durant la rua i a la seva arribada a la seu de la Paeria, on es farà l’acte institucional de reconeixement al seu gran èxit esportiu. La rua sortirà a les set de la tarda del Pavelló Onze de Setembre i recorrerà Ricard Viñes, la Rambla d’ Aragó i Avda. de Blondel per finalitzar a la Paeria.

Servei d'Esports

Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614