Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Resum de la quarta jornada de la LLIGA DE BÀSQUET INTERCLUBS LLEIDA, d’aquest passat dissabte 18 de gener

Resum de la quarta jornada de la LLIGA DE BÀSQUET INTERCLUBS LLEIDA, d’aquest passat dissabte 18 de gener

21-01-2020

Aquest passat dissabte 18 de gener va tenir lloc la quarta jornada de la lliga de bàsquet interclubs Lleida al poliesportiu municipal Juanjo Garra.

Aquesta, enfrontava els equips l’Asvolcall Down Lleida amb el CB ESTEL Balaguer a les 10:00 i seguidament, el CB Mollerussa ACUDAM amb el Força Lleida Aspros Unipreus.  L’equip  que  descansava  aquesta  quarta  jornada  era el C.E. Salvador Seguí.

El primer partit, entre els equips Asvolcall Down Lleida i el CB Estel de Balaguer , deixava un resultat contundent per part de l’equip Lleidatà. L’Asvolcall Down Lleida ampliava distància a partir del segon quart on ja guanyava per més de 20 punts de diferència. L’Estel de Balaguer, menys encertat  en  els  atacs  veia  com  els  seus  rivals  no  fallaven  sota  cistella  fins arribar al final de l’últim quart amb un resultat 50-8 punts  que  donava  la victòria a l’equip del Down Lleida.

Per altra banda, el segon partit que començava a les 11:00, enfrontava al CB Mollerussa Acudam i el Força Lleida Aspros Unipreus. Aquest partit, que va anar de menys a més per l’equip mollerussenc, va deixar un segon, tercer i últim quart del tot ajustat. De fet, el CB Acudam aconseguia superar el màxim de punts pel que fa a aquesta lliga arribant al total de 33 punts en un partit. Felicitar al Força Lleida Aspros Unipreus per aquesta nova victòria.

 

Resum resultats:

 

ASVOCALL DOWN LLEIDA

50-8

CLUB ESTEL B.BALAGUER

C.B. MOLLERUSSA ACUDAM

33-49

FORÇA LLEIDA ASPROS UNIPREUS

C.E. SALVADOR SEGUÍ

 

Descansa

 

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614