Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Saúl Craviotto continua fent historia sumant la quarta medalla olímpica

Saúl Craviotto continua fent historia sumant la quarta medalla olímpica

El piragüista lleidatà s’ha penjat el bronze en K1 200 m. als Jocs de Rio, compartint la tercera plaça amb l’alemany Ronny Rauhe, en el que ha estat un final d’infart. Dijous va guanyar l’or en K2 200 amb Cristian Toro, metalls que s’afegeixen a l’or de Pequin i la plata de Londres. L’alcalde Ros ha felicitat Craviotto per aquesta gesta i ha fet extensiva l’enhorabona a la família del piragüisme lleidatà, que ha esclatat d’alegria al Sícoris Club en confirmar-se la nova medalla.

22-08-2016

El piragüista Saúl Craviotto ha signat un altre capítol de la història de l’esport lleidatà, català i espanyol. El palista de Lleida ha sumat la quarta medalla olímpica en penjar-se el bronze en K1 200 metres als Jocs de Rio de Janeiro. El metall ha arribat en un final d’infant, ja que Craviotto ha compartit la tercera plaça amb l’alemany Ronny Rauhe, amb un temps de 35,662, per darrere del britànic Liam Heath i del francès Maxime Beaumont.

El paer en cap, Àngel Ros, ha donat l’enhorabona al Saúl i a tota la família del piragüisme lleidatà per aquesta nova gesta i ha destacat l’or que dijous va sumar amb Cristian Toro en K2 200, així com l’or que va guanyar a Pequín i la Plata de Londres. Ros, que ha parlat amb els pares de Craviotto, ha compartit l’alegria i l’emoció que s’ha viscut en aquests Jocs, amb dues medalles de qui ja és un dels millors olímpics del país.

L’eufòria ha esclatat al Sícoris Club en confirmar-se el tercer lloc del palista lleidatà i culminant una excel·lent participació als Jocs de Rio. Craviotto ha aconseguit el metall en l’última palada. L’alcalde accidental, Xavier Rodamilans, que ha assistit al retransmissió seguida en directe al club, ha compartit l’entusiasme amb què s’ha celebrat el resultat. Rodamilans ha felicitat els pares de l’esportista lleidatà i també el responsable de la secció de piragüisme del club, Josep Miralles, i el delegat a Lleida de la Federació Catalana, Francesc Oronich, així com el president del Sícoris, Eduard Abella. Tant Miralles com Oronich han agraït la dedicació i el treball de la Paeria per aquest esport, destacant l’obertura del Centre de Piragüisme Saúl Craviotto, que es va estrenar el 2013.

Saul Craviotto és un dels ambaixadors de Lleida en el marc del programa municipal Sport&Emotion de Turisme de Lleida, que té com a objectiu principal posicionar la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius i fer-ne difusió arreu a través dels seus esportistes.

El Centre de Piragüisme Saúl Craviotto és la seu de la Federació Catalana i dels clubs d’aquest esport a la ciutat. La seu de la Federació de Piragüisme és l’única que sempre ha estat ubicada a Lleida. El centre, a l’avinguda de Tortosa, 88, al barri de Pardinyes, consta d’una instal·lació principal, amb vestidors, gimnàs, hotel de clubs, etc. i, com a espai complementari, té una segona instal·lació, que és un petit hangar situat al costat, per guardar piragües i el material dels més petits, amb rampa d’accés fins a la plataforma de la zona esportiva de la llera del riu.

L’Ajuntament de Lleida rebrà a la Paeria els esportistes lleidatans que han participat en els Jocs de Rio de Janeiro, quan tots hagin tornat d’aquesta cita esportiva.

ClassificaciSalCraviotto.jpg

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614