Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Saúl Craviotto renova el seu compromís amb Lleida

Saúl Craviotto renova el seu compromís amb Lleida

El medallista olímpic lleidatà, que disputarà els seus tercers JJOO a Río, i l’alcalde de Lleida han signat el conveni de patrocini Lleida Sports&Emotion.

30-05-2016

Saúl Craviotto continuarà sent ambaixador de Lleida i seguirà contribuint a la difusió dels valors turístics i culturals de la ciutat. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha signat el conveni de col·laboració i patrocini de l’Ajuntament de Lleida amb el medallista olímpic lleidatà. Així, doncs, aquesta col·laboració s’emmarca dins de les accions de la campanya Lleida Sport&Emotion que promou potenciar la ciutat de Lleida com a seu d’esdeveniments esportius i vinculant els ambaixadors a les línies de treball de promoció turística de la ciutat.

El paer en cap ha agraït Craviotto la seva tasca d’ambaixador “dels valors de la nostra ciutat arreu del món” i ha destacat que “tenir aquí un esportista que ha participat en dos Jocs Olímpics i que ha guanyat dues medalles, una d’or i una de plata, és tot un orgull per als lleidatans i lleidatanes i li volem desitjar tots els èxits en els seus tercers Jocs i, aquí a Lleida, tothom serem amb tu”

Per la seva banda, Craviotto ha agraït “la confiança de l’Ajuntament de Lleida en ell amb la renovació d’un conveni important per al desenvolupament de la meva carrera esportiva i ho vull personalitzar en l’alcalde que sempre ha estat tant en els moments bons com en els no tan bons”. Craviotto ha afegit que “saber que darrera meu hi ha la meva ciutat i la Paeria donant-me suport ajuda a motivar-me i entrenar amb més ganes”.

El programa Sport&Emotion inclou un conjunt d’accions de promoció amb l’objectiu de posicionar la ciutat de Lleida com a seu de realització d’esdeveniments esportius. A banda de Saül Craviotto, també són ambaixadors de Lleida en el marc d’aquest programa Àlex Màrquez, Isidre Esteve, Carles Pigem i Xavi Colomina.

Saül Craviotto, nascut a Lleida l’any 1984, és internacional des de l’any 2011 i compta amb dues medalles olímpiques, als Jocs Olímpics de Pequin de 2008 va guanyar la medalla d’or en la prova K-2 500 i la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres l’any 2012. El palmarès de Craviotto compta amb 11 medalles internacionals més, entre elles la medalla d’or de la Copa del món de piragüisme, celebrada a Milan el maig de 2014 o les dues medalles (or i bronze en les categories de K-2 200 metres i K-1 200 metres) en els Jocs del Mediterrani 2013. Aquest estiu afronta els seus tercers Jocs Olímpics a Río, després de classificar-se en el preolímpic de Duisburg (Alemanya) en les proves K-1 i K-2 200 m.

Cal recordar que el Centre Municipal de Piragüisme de Lleida, estrenat a l’octubre de 2013, situat al barri de Pardinyes, porta el seu nom. A la signatura del conveni de patrocini, que s’ha dut a terme al Palau de la Paeria, hi han assistit la tinent d’alcalde, Montse Mínguez, i els regidors José Luis Osorio i Joan Vilella.


Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614