Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Unes 1.500 persones participen en la Pedalada Popular

Unes 1.500 persones participen en la Pedalada Popular

La Paeria tanca els actes de la Setmana de la Mobilitat amb l’acte participatiu més multitudinari, en el qual també ha participat el regidor de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat, Joan Queralt. El dissabte, el Museu del Clima i la Ciència va acollir la Fira de la Mobilitat Elèctrica.

26-09-2018

La Setmana de la Mobilitat Sostenible de Lleida ha tingut aquest matí l’acte més participatiu amb la celebració de la Pedalada Popular pels carrers de Lleida, que ha aplegat unes 1.500 persones, segons dades de la Guàrdia Urbana.

Els participants, un públic eminentment familiar, s’han concentrat al capdamunt de la Rambla Ferran, per iniciar un recorregut d’uns 7,5 km, que ha finalitzat en el seu punt d’origen, després de circular pels principals carrers de la ciutat.

El regidor de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat, Joan Queralt, s’ha sumat com un ciutadà més a la Pedalada, tal com va fer ahir en la Fira de la Mobilitat elèctrica, que va centrar la major part dels actes de la Setmana de la Mobilitat al Museu del clima i de la Ciència, al Turó de Gardeny.

La Fira va comptar amb una concentració de cotxes elèctrics, que també va fer un recorregut urbà, i una exposició i demostració de vehicles elèctrics, on es van poder provar i conduir cotxes, bicicletes i patinets. A més hi va haver un seguit de conferències, que van abordar temes com l’ús de la bicicleta elèctrica a Lleida, si era el moment de fer el pas al cotxe elèctric o com gestionar la recàrrega del vehicle elèctric particular en una comunitat de veïns.

L’Ajuntament de Lleida s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, per divuitena vegada consecutiva, per tal de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, que permeten la reducció de la contaminació, dels accidents i en definitiva la millora de la qualitat de vida als carrers de la ciutat.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614