Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Uns 200 ciclistes participen en la Pedalada Popular de Pardinyes

Uns 200 ciclistes participen en la Pedalada Popular de Pardinyes

Una iniciativa solidària, ja que destina la recaptació de les inscripcions a les beques menjador de la Fundació del barri

13-06-2016

Uns 200 ciclistes s’han aplegat aquest matí a l’avinguda Pearson, davant del camp de futbol de Pardinyes, per participar en la 4a Pedalada Popular. Una iniciativa que té uns orígens eminentment solidaris, ja que destina la recaptació de les inscripcions a les beques menjador de la Fundació del Barri de Pardinyes.

A les 10 del matí, el tinent d’alcalde i regidor de Pardinyes, Rafael Peris, acompanyat de les pubilles del barri, ha donat el tret de sortida a aquesta passejada familiar, en la qual es podia optar per dos circuits. Un, més curt, de 5 quilòmetres, i un altre que arribava fins als 15.

Els participants s’han endinsat per dins del parc de la Mitjana, han travessat el riu pel pont de ferro, han girat cap a la ciutat pel camí de Grenyana, i han passat per la canalització en el retorn, una altra vegada al punt de sortida.

La Pedalada Popular de Pardinyes, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Lleida, ha lliurat una bossa d’avituallament als participants, entre els quals s’ha sortejat una bicicleta i altres obsequis en finalitzar la prova.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614