Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Uns 200 palistes participen en el IV Descens Popular del Segre

Uns 200 palistes participen en el IV Descens Popular del Segre

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, dóna el tret de sortida a la prova que ha tingut el punt de sortida al Racó d’en Pep i l’arribada al Centre Municipal de Piragüisme

26-09-2016

Un total de 200 piragüistes han participat aquest matí en el IV Descens Popular del Segre ‘Ciutat de Lleida’, en el qual han recorregut els 10 quilòmetres que separen el complex del càmping del Racó d’en Pep, a Vilanova de la Barca, i el Centre Municipal de Piragüisme ‘Saül Craviotto’, a Pardinyes.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat el tret de sortida als participants en el descens popular, al qual s’han inscrit uns 150 palistes de totes les edats. Prèviament, ho havien fet els piragüistes de K-2 sèniors i els equips mixts de competició.

També han assistit a la sortida del descens el president de la Federació Catalana de Piragüisme, Joan Ignasi Rosell; el delegat territorial a Lleida de la Federació Catalana, Francesc Oronich, i també el president del Sícoris Club, Eduard Abella, i el responsable de la secció de Piragüisme de la mateixa entitat, Josep Miralles.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614