Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Víctor Puyuelo i Meritxell Bonet s’imposen a la 5a Cursa d’Aspros

Víctor Puyuelo i Meritxell Bonet s’imposen a la 5a Cursa d’Aspros

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha donat la sortida a les curses de 10 i 5 km. La jornada ha aplegat 600 participants entre totes les seves propostes: una caminada de 5 kilòmetres, curses infantils i les dues curses puntuables per a la Lliga Ponent.

20-09-2018

El Parc de l’Aigua ha acollit aquest matí la cinquena edició de la cursa ‘Nosaltres També Podem-Aspros’, que ha aplegat 600 participants entre totes les seves propostes: una marxa de 5 kilòmetres (275 participants), curses infantils (125) i dos curses atlètiques de 5 i 10 kilòmetres (200), que eren puntuables per a la Lliga Ponent. Víctor Puyuelo i Meritxell Bonet han estat els guanyadors de la prova llarga.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha estat l’encarregada de donar la sortida a les dues curses de la Lliga Ponent. El regidor Toni Postius i el president de la Comissió Territorial de l’Horta, David Melé, també s’han sumat a aquesta cita esportiva i solidària.

En la carrera de 10 kilòmetres, el vencedor ha estat Víctor Puyuelo (CA Oroel Jaca) en la categoria d’homes amb un temps de 33’01”, pel davant d’Abderrahim El Jaafari (La Sansi) i de Roger Camprubí (CA Berga), just pel davant del lleidatà d’Ivan Espílez (AE Ekke). En dones, la victòria ha estat per Meritxell Bonet amb un registre de 42’27”, seguida d’Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) i de Núria Alcàntara (CA Borges).

Pel que fa als 5 kilòmetres, en homes ha dominat Ahmed Hfairi (Esports Truga) amb un crono de 17’52”, seguit de Josep Ramon Sanahuja (Xafatolls) i de Hamza Naveed (Esports Truga). En dones, el triomf ha estat per Núria Ribalta (Xafatolls), amb 20’38”, pel davant de Maria Bertran (Esports Truga) i Angelica Damoc.

La jornada ha repetit la ubicació de l’anterior edició, el Parc de l’Aigua. Des d’allí han sortit els dos recorreguts, que han transitat per la zona i per Copa d’Or. El de la cursa de 10 kilòmetres era en un 60% de terra i en un 40% sobre asfalt, mentre que en el de 5 kilòmetres la proporció terra-asfalt era de 30-70.

Els recursos humans amb què ha comptat l’organització han estat uns 25 usuaris i molts professionals, a més d’un nombre elevat de voluntaris (prop de 100 persones), tots ells amb la il·lusió per bandera i amb ganes de contribuir a fomentar la participació de les activitats esportives i saludables en la nostra ciutat.

Com a al·licients per a la jornada, hi ha hagut premis en metàl·lic per als primers classificats i obsequis per a tots els participants. A més, per completar l’esdeveniment, s’ha preparat una festa amb zones d’animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments i altres sorpreses més, com inflables i una botifarrada per a tots els participants.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614