Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Visita Rafel Peris a la Mitjana

Visita Rafel Peris a la Mitjana

L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha visitat els participants del 3r torn del programa municipal al barri de Pardinyes i ha destacat que enguany comparteixen espai i activitats amb l’Associació Esportiva Píbody, amb nens i nenes amb necessitats educatives especials, fent un estada d’integració

12-08-2016

El programa municipal Esportmania continua l’activitat al mes d’agost als barris de Pardinyes, Cappont i la Bordeta, amb 214 nens i nenes que el gaudeixen en aquest tercer torn. L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha visitat aquest migdia les estades que es fan a Pardinyes, coincidint amb les activitats organitzades al Parc de la Mitjana. Peris ha comentat que les estades en aquest barri inclouen varietat d’esports, com piragüisme, tir a l’arc, futbol, etc., concentrades a l‘avinguda de Pearson, on hi ha diversos equipaments esportius per practicar a l’aire lliure durant l’estiu.

Peris ha remarcat que enguany, com a novetat, l’associació esportiva Píbody comparteix els espais i les activitats d’Esportmania, fent que siguin unes estades d’integració a Pardinyes. L’entitat treballa amb nens i nenes i adolescents que tenen necessitats educatives especials, per millorar les seves capacitats individuals i vetllar per la seva inclusió.

El quart torn d’Esportmania es farà del 16 al 29 d’agost, mantenint una variada oferta d’activitats esportives per a la infància de la ciutat.

 

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614