Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Xavier Estrada parla de valors davant dels alumnes de l’escola Torre Queralt del Secà

Xavier Estrada parla de valors davant dels alumnes de l’escola Torre Queralt del Secà

13-03-2017

L’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada Fernández ha ofert aquest matí una xarrada a l’escola Torre Queralt del Secà de Sant Pere, a Lleida, en què ha acostat als més la seva visió sobre els valors.

Davant d’un auditori format per alumnes de cicle superior i d’infantil, Xavier Estrada ha articulat un discurs en el que ha volgut destacar la importància que ha tingut en la seva tasca professional però també personal l’assentament de valors i la creació d’un pla d’acció, així com el respecte envers els altres.

Per fer-ho, l’àrbitre lleidatà s’ha servit d’eines com ara la campanya contra els insults que ha endegat la Federació Catalana de Futbol, i ha volgut deixar molt clar que en la vida el més important no és guanyar, sinó ser competent en tot allò que es faci, i que tot, i evidentment també els errors, són part de l’aprenentatge per arribar a aconseguir ser competent.

També ha mostrat un vídeo sobre la inclusivitat de les persones amb necessitats especials, un vídeo que es va fer al passat mes de desembre durant les Masterclass ‘Del rendiment a l’excel·lència’ que el mateix Xavier Estrada va organitzar a Lleida. En aquest sentit, les Masterclass ja estan perfilant els detalls de la seva segona edició, que tornarà a tenir com a escenari la capital del Segrià.

Servei d'Esports

Regidoria d’Esports i Activitat Física

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614