Esteu aquí: Inici NOTÍCIES XXIIIè Trofeu Albert Costa per Setmana Santa, a Lleida

XXIIIè Trofeu Albert Costa per Setmana Santa, a Lleida

La competició es disputarà del 22 al 26 de març al Club Tennis Urgell i, com a novetat, canvia el format de competició. La representació lleidatana femenina quedarà en mans d’Astrid Rogés, subcampiona de Catalunya i campiona provincial infantil.

26-03-2024

Les instal·lacions del Club Tennis Urgell de Lleida acolliran del 22 al 26 de març la XXIIIa edició del Trofeu Albert Costa - XXXIVè Torneig Setmana Santa de Tennis, una competició que comptarà amb tres dels quatre semifinalistes de l’Estatal, entre ells el subcampió, Tomas Martin Duffek. En noies hi haurà totes les quart-finalistes del darrer Campionat d’Espanya, encapçalades per la campiona, Sofia Elena Tatu. Astrid Rogés, provinent de la prèvia, serà l’única representant del tennis lleidatà a la fase final del torneig.

El regidor d’Esports, Jackson Quiñónez, ha participat avui en la presentació del torneig amb el president del Tennis Urgell, Óscar Villaverde; el delegat a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, José Luis Solans, i el soci d’honor del club i padrí del torneig, Albert Costa, així com el diputat d'Esports de la Diputació de Lleida, Òscar Martínez, i el director esportiu del torneig, Carlos Coll.

Enguany el XXIIIè Trofeu Albert Costa presenta dos quadres molt potents, especialment en femení, que ha aconseguit reunir totes les quart-finalistes del Campionat d'Espanya i una jugadora de vuitens. Així, els aficionats podran veure en acció la campiona d’Espanya, Sofia Elena Tatu, la subcampiona, Ainara García, i Sofia Kova, semifinalista, a més de Nonna de Ribot, campiona de Catalunya. Hi haurà jugadores de nou federacions (València, Madrid, Castella-Lleó, Múrcia, Andalusia, Astúries, Balears, Aragó i Catalunya).

Al quadre masculí, es comptarà representants de vuit federacions. Destaquen els noms de Luca Daraban i Teo Casadesús, semifinalistes del campionat d'Espanya i, a la vegada, campió i semifinalista del Campionat de Catalunya, respectivament. També hi seran Pablo Jiménez, subcampió de Catalunya, i Diego Mínguez, campió d'Aragó.

La representació lleidatana quedarà únicament en mans d’Astrid Rogés, que va assolir superar la fase prèvia. La jugadora del Natació Lleida és subcampiona de Catalunya i campiona provincial infantil. També va superar la prèvia Victòria Meza (Cercle Sabadellès), campiona Catalunya aleví 2024.

Després de disputar les fases prèvies, els quatre campions i campiones de grup seran els que protagonitzaran les semifinals del dilluns 25 de març, mentre que els guanyadors de les semifinals s’enfrontaran a les finals del dimarts 26, que com és habitual es disputaran simultàniament a partir de les 10.30 hores.

L’entrada al torneig es gratuïta.

Regidoria d'Esports

Avinguda de Tortosa 2, Edifici Mercolleida, 1a planta 25005 Lleida
Tel. 973 700 607 / 973 700 614